Over ons

Voor Artin Bouw & Montage komt kwaliteit en vakmanschap op nummer één. Daarnaast hechten wij veel waarde aan duurzaamheid, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Over ons

Artin Bouw & Montage is een jong maar snelgroeiend bouwbedrijf in Utrecht. Wij verzorgen vakkundige montage van keukens en badkamers, maar ook stucwerk en tegelwerk en totaalrenovaties van huizen, winkels en restaurants.

Voor Artin Bouw & Montage komt kwaliteit en vakmanschap op nummer één.

De vakmannen van Artin Bouw & Montage hebben jarenlange ervaring in het opleveren van kwalitatief zeer goede keukens, badkamers en houten meubels. In de klussen die Artin Bouw & Montage doet komt kwaliteit en nauwkeurigheid op de eerste plaats.

Keukens en badkamers moeten tientallen jaren mee kunnen gaan. Daarom hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Wij doen dit door alleen te werken met de beste materialen en het beste gereedschap.

Ook is maatschappelijk verantwoord ondernemen en diversiteit belangrijk voor ons. Ons bedrijf wordt geheel gerund door talentvolle vakmannen met een vluchtelingenachtergrond. Zij hebben vele talenten die in Nederland (nog) niet altijd worden erkend. Bij Artin Bouw & Montage leren zij hun kwaliteiten in te zetten in een Nederlandse werkomgeving.

Medewerkers

Artin Bouw & Montage heeft een klein, divers en gezellig team van uitstekende vakmensen met diverse specialismes. Wij stellen onze medewerkers hieronder graag aan u voor!

Sajjad – eigenaar, keukenspecialist, allround vakman

Sajjad Khajavi is de oprichter en eigenaar van Artin Bouw & Montage.

Hij leerde het meubelmakersvak op jonge leeftijd van zijn oom in zijn thuisland Iran. Hier leerde hij traditioneel houtbewerken maar ook het machinaal produceren van meubels. Vervolgens heeft hij bij diverse keukenfabrikanten ruime ervaring opgedaan in de productie van keukens. Op zijn 19e startte hij zijn eigen bedrijf in Iran. Nadat hij gedwongen was Iran te verlaten, heeft hij ook in Nederland gewerkt als meubelmaker en keukenmonteur. Hierdoor heeft Sajjad meer dan 15 jaar ervaring in houtbewerking en in de bouw.

Emad, administratief medewerker / planner

Emad is verantwoordelijk voor de planning en administratie van Artin Bouw  & Montage. Hij is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Hij plant afspraken en werkzaamheden in en stelt offertes en facturen op.

Naast zijn werk voor Artin Bouw  & Montage doet Emad een HBO-opleiding Finance & Control bij de Hogeschool Utrecht.

 —

Alan, stucadoor en wandspecialist

Alan is stukadoor en schilder en allround vakman bij Artin Bouw & Montage. Hij is gespecialiseerd in het plaatsen van gipsplaten en voorzetwanden. Ook kan hij isolatie plaatsen en doet hij timmerwerk.

 —

Judith, HR, marketing & communicatie

Judith is de vrouw van eigenaar Sajjad Khajavi en ondersteunt Artin Bouw & Montage in human resources en de werving en selectie van nieuw personeel. Ook houdt ze de website en sociale media van het bedrijf bij. Judith heeft veel ervaring in de arbeidstoeleiding van mensen met een vluchtelingachtergrond.